شرح موضوع

نقش اعضاي محترم هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوري در فرآیند توسعه علمی و پویایی محیط هاي آموزشى و پژوهشی انکار ناپذیر است. از سوى دیگر ضرورت پویایى اعضاى هیأت علمى با استفاده از روش هاي مناسب و هماهنگ با تحولات شتابان دنیاى امروز بر کسى پوشیده نیست. تحقق این امر در گرو مدیریت پویا و سازوکارهاى متناسب با محیط دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی است. قوانین مناسب و مربوط به استخدام و ارتقاى مرتبه اعضاى هیأت علمى مى تواند یکى از عوامل تأثیرگذار در پویایی علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه ها و فضاي علمی کشور باشد.
با عنایت به اهمیت این موضوع، اطلاع رسانى همگانى و دسترسى آسان اعضاى جامعه دانشگاهی به معیارهاى علمى مناسب همراه با اجراى دقیق مقررات و ضوابط مربوط، اقدامى اساسى در جهت رسیدن به اهداف بلند آموزش عالى خواهد بود. از این رو بر آن شدیم که مجموعه مقررات مربوط به اعضاي محترم هیأت علمی ازجمله بند اول آیین نامه ارتقاي مرتبه جهت همیاری شما عزیزان با شما به اشتراک بگذاریم.

همیار عزیز، شما به سه شیوه زیر می توانید در اصلاح این آیین نامه مشارکت کنید:
1. انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نمایید.
2. فایل word آیین نامه را اصلاح کرده و بارگذاری نمایید.
3. هر دو مورد 1 و 2
روشن است انجام هر یک از موارد فوق، امتیاز متفاوتی را نیز در پی خواهد داشت.

اسناد پشتیبان

زمان بندی

icon
شروع

۱۴۰۱/۰۹/۲۰

icon
پایان

۱۴۰۱/۱۱/۲۰

اخبار و اطلاعیه ها

تکثیر اندیشه فردگرایی

تکثیر اندیشه فردگرایی

تکثیر اندیشه فردگرایی بین دانشجویان خطرناک است

وی ضمن هشدار از ترویج اندیشه فردگرایی و خودمحوری تام و تمام در بین دانشجویان، اذعان داشت: این تفکر خطرناک بوده و  سم مهلک دانشجو است، عدم توجه به آلام جامعه سم است و تکثیر چنین فکری بین دانشجویان خطرناک است، ما نسبت به سرنوشت همدگیر مسئول هستیم.

وی با تاکید بر این که آینده سازهای ایران شما دانشجویان هستید، ابرازکرد: همه توده های دانشجویی عزیز ما هستند و تشکلی ها به حرمت مسئولیت خود جایگاه ویژه ای دارند و چه امتیازی برای آنان در آئین نامه ها تمهید شود یا نشود باید با قوت به مسیر خود ادامه دهند و ما نیز در صدد برخورداری از امتیازها هستیم.

 

فعالیت های تشکلی باعث تقویت هویت اجتماعی می شود

معاون وزیر علوم با اشاره به این که در حوزه های مختلف فعالین دانشجویی باید مغتنم شمرده شوند، تصریح کرد: این فعالیت های تشکلی مواهب زیاد و بی نظیری برای شما دارد، و سرمایه اجتماعی شما را بالا می برد. سرمایه اجتماعی بالا برود هویت اجتماعی شکل گرفته و از آسیب اجتماعی جلوگیری شده و همبستگی ملی و امید به آینده بالا میرود.

وی ادامه داد: همچنین فرآیند جامعه پذیری تسریع میشود و امکانی برای آزمون و خطای کنش های جامعه خواهید یافت که بسیار ارزشمند است، البته معتقدم به گونه ای زمینه سازی شود که کمترین خطا در مسیر فعالیت خود داشته و کمترین هزینه را بدهید، چراکه هزینه خطا در دانشگاه به سیستم کمتر از قرارگیری در پوزیشنی مهم و آسیب به مجموعه ای کلان تر خواهد بود.

وی راه حل اختلافات فکری را در گرو برقراری گفتگوهای سالم و صحیح خواند و گفت: لزوما نباید کرسی آزاد اندیشی برگزار شود، گپ و گفت ها نیز می تواند مفید باشد.

calendar ۱۴۰۱-۰۹-۱۲ ۱۲:۰۰